Apple yrittää oikeusteitse estää Galaxy S3:n rantautumisen Yhdysvaltoihin

Omenayhtiö väittää kiven kovaa Samsungin rikkovan tuoreessakin puhelimessaan monia sen patentteja. Aiemmin yhtiöt ovat näyttävästi riidelleet muun muassa laitteiden ulkonäöstä, ja Samsung joutuikin esimerkiksi Saksassa Galaxy Tabin kanssa toviksi myyntikieltoon patenttirikkomusten vuoksi. Lähellä oli myös laajempi myyntikielto EU-alueella, mutta Apple ei ollut laiskuuttaan hoitanut tarvittavia patenttiin liittyviä paperiasioita.

Galaxy S3:n julkistamisen jälkeen monet epäilivät suhteellisen radikaalisti muuttuneen ulkonäön johtuvan juuri Applen kanteista muotoilua koskien.

Apple on useampaan otteeseen jäänyt kiinni myös tuomareiden hämäämisestä, esimerkiksi juuri Saksassa käydyissä oikeusjutuissa. Applen on todettu muuttaneen Samsungin laitteiden mittasuhteita kuvissa omien laitteidensa kaltaisiksi. Tosin mittasuhteista ei ollut kyse varsinaisessa kanteessa, vaan esimerkiksi samalla tavalla pyöristetyistä kulmista.

Uusimmassa oikeusjutussa, jolla Apple yrittää estää tai ainakin viivästyttää uuden Galaxyn tuloa Yhdysvaltoihin, on kyse muun muassa Applen Siristä ja Samsungin S-Voicesta. Lisäksi kiistaa käydään linkkien pitkästä painalluksesta avautuvasta valikosta. Apple on taistellut siitä jo HTC:n kanssa.

Lähde: SlashGear

Mainokset
Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: