Sonylta vettä kestävät Androidit

Uudet Sony Xperia acro S sekä pikkuveli Xperia Go ovat elekrtoniikkajätin tuoreet älypuhelinjulkistukset. Molemmat puhelimet kantavat vielä toistaiseksi Androidin vanhempaa kakkosversiota (2.3), mutta Sony lupaa niiden päivittyvän nelosversioon myöhemmällä ajankohdalla.

Xperia Go:ssa on 5 MP kamera ja 3,5″ 480 x 320 -näyttö Mobile BRAVIA Enginellä varustettuna. Kameran luvataan siirtyvän valmiustilasta kuvaamaan vain hieman yli sekunnissa. Lisäksi esittelyvideolla demonstroidaan näyttävästi, kuinka puhelin on pölyn- ja vedenkestävä, sekä vahvasti naarmuuntumiselta suojattu. Mielenkiintoinen lisä iskunkestävyyden lisäksi verrattuna esimerkiksi Samsungin Xcoveriin on, että puhelinta on mahdollista myös käyttää veden alla. Tavallisesti kosketusnäyttö sekoaa hieman vedestä, vaikka kestäisikin sen. Tämän havaitsin myös itse kun testasin Xcoverin uimataitoa ja sen jälkeen testasin toimivuutta. Märällä näytöllä käyttäminen oli takkuista, mutta pienen pyyhkäisyn jälkeen toimi moitteetta.

Xperia Go:ssa on 1 GHz tuplaydinprosessori.

Järeämpi iskunkestävistä malleista on Xperia acro S, joka tarjoileekin sitten jo teräväpiirtonäyttöä 720p-tarkkuudella. Näytön koko kasvaa 4,3-tuumaan ja kamerasta irtoaa 12 MP. Tässä mallissa hyrrää 1,5 GHz Dual Core. Laite on PlayStation-sertifioitu.

Lähteet: Xperia acro S / Xperia Go / Engadget

Mainokset
Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: