Nokialta uusia halpapuhelimia järeillä ominaisuuksilla

Nokia on julkaissut uudet 110 ja 112 -puhelimet tänään. Puhelimet on suunnattu jälleen nuorille kuluttajille, ja niiden hinnat ovat 40 euron tietämissä. Puhelimien on määrä ajaa Nokian pitkäaikaista agendaa yhdistää seuraavat miljardi ihmistä nettiin.

Edullisuudestaan huolimatta puhelimet ovat nimittäin varsin käypiä laitteita. Niistä löytyy ensinnäkin Nokian kiitelty Dual SIM -ominaisuus, jolla SIM-kortteja voi vaihdella lennosta akkua irrottamatta. Puhelimet muistavat jopa viisi korttia. Molemmat luurit käyttävät Nokian S40-järjestelmää.

Molemmilla puhelimilla onnistuu sekä Facebookin että Twitterin käyttö. Ne käyttävät datasiirtoon Nokian kompressointitekniikkaa, jonka avulla dataa siirtyy puhelimella jopa 90 % vähemmän. Tämä näkyy pienempinä datasiirtomaksuina.

Puhelimissa on 1,8″ näytöt ja VGA-kamerat. Muisti on laajennettavissa 32 gigaan. Uusissa puhelimissa on saatavilla lisäksi yli 70 euron arvosta pelejä EA:lta. Pelit pitää ladata 60 päivän aikana, jonka jälkeen ne saa pitää niin kauan kuin puhelin kestää.

Tummempi kuvien puhelimista on 112, ja siinä suurimpana eroavaisuutena 110:aan on suurempi akku: siihen on ladattu järeät 1400 mAh. Molempien puhelimien akkukesto on hyvä, niille luvataan yli kymmenen tunnin soittoaika ja reilut 600 h valmisaikaa.

Puhelimista tulee myös yhden SIM-kortin mallit, 111 ja 113. Puhelimet saapuvat kauppoihin toisella ja kolmannella neljänneksellä 2012.

Mainokset
Avainsanat: , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: