Onko tämä Samsung Galaxy S III?

Gizmodo on saanut haltuunsa kuvia, joissa olevan laitteen väitetään olevan Samsungin uusi Galaxy-sarjalainen. Uuden puhelimen virallinen julkaisupäivä on 3. toukokuuta. Lähde on kuitenkin epävarma, ja kuvien kanssa esiin noussut mallinumero täsmää toiseen puhelimeen. Mikään ei kuitenkaan ole varmaan. Mikäli kuva on todella seuraavasta Galaxysta, on siinä 12 MP kamera. Se on hiukan ohuempi kuin S II, mutta myös vähän painavampi.

Kuvista kertoi myös Slashgear.

PÄIVITYS 20.4.2012:

Engadget on löytänyt vakuuttavan videon, jonka on postannut Vietnamilainen Tinhte. Tinthe on ilmeisesti jossain määrin tunnettu (ainakin Engadgetin mukaan) vastaavista uutisista, joten tällä löydöllä on paljon painoarvoa. Videolla esitellään puhelin, jossa on 1,4 GHz neliydinprosessori, 8 MP kamera ja 16 GB sisäistä tallennustilaa. RAMia 1 GB. 2050 mAh akulla varustetussa puhelimessa on myös NFC-tuki. Katsokaa itse ja päättäkää uskotteko.

PÄIVITYS 2:

Alkuperäinen video on muutettu yksityiseksi. Tässä uusi, englanniksi tekstitetty versio. Käännöksestä käy ilmi, että laitte on testilaite, ja että design saattaa muuttua.

Mainokset
Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: