Google julkisti älylasit: Project Glass

Google on päästänyt päivänvaloon tuoreen projektinsa, nimeltään Project Glass. Kyseessä on hieman silmälaseja muistuttava laite, joka syöttää ihmisen näkökenttään erilaisia toiminnallisuuksia. Ainakin videolla lasit toimivat pitkälti äänikomennoilla, mutta esimerkiksi kuvien ottaminen onnistuu myös sormella lasin sangassa olevaa painiketta painamalla.

Googlen tutkijat halusivat tuoda projektin julkiseksi nyt, sillä he kaipaavat laitteesta palautetta. Google +-sivulla julkaistussa jutussa huomautetaan, että julkaistut kuvat ovat jotain, miltä laite voisi näyttää, ja videossa esitellään toimintoja, joita laitteessa voisi olla. Eli oikeastaan Google ei paljasta, missä vaiheessa projekti todellisuudessa on. Villeimmät huhut ovat arvelleet lasien tulevan markkinoille jo vuoden 2012 aikana, mutta tämä vaikuttaa hyvin, hyvin epätodennäköiseltä.

Mainokset
Avainsanat: , , , , ,

Yksi ajatus artikkelista “Google julkisti älylasit: Project Glass

  1. […] paljastetaan myös jonkinlaiset Googlen Project Glassia muistuttavat Kinect-lasit, jotka julkaistaisiin konsolille vuonna 2014, ja ilmeisesti puhelimen […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: