Lumia 900 kerää huippuarvosteluja

Yhdysvalloissa juuri ennakkomyynnin aloittanut Lumia 900 on kriitikoiden suosiossa. Esimerkiksi Tekniikkasivusto Mashable kiittelee puhelimen nopeita yhteyksiä, muotoilua sekä koko käyttöjärjestelmää. Myös Venture Beat -sivusto kuvaa puhelinta ilmiömäiseksi ja kauniiksi.

Oikeastaan ainoaksi huonoksi puoleksi Lumiassa on arvioitu Microsoftin Marketplace. Siellä on tällä hetkellä hiukan yli 80 000 sovellusta, kun esimerkiksi Applen AppStoresta niitä löytyy 600 000. Microsoft on ohittanut kaupallaan jo BlackBerryn (n. 70 000) ja Symbianin (n. 70 000), ja on näin kolmanneksi suurin mobiilisovelluskauppa.  Marketplace on myös tällä hetkellä nopeimmin kasvava kauppa, mutta sillä on vielä paljon kurottavaa. Paljon hyviä sovelluksia on tarjolla, mutta esimerkiksi GTalk (virallinen), Instagram ja Pinterest puuttuvat. Marketplace kasvaa tällä hetkellä noin 10 000 sovelluksen kuukausivauhtia.

Tämän lisäksi puhelimen kameraa on kritisoitu – ei huonoksi, mutta hintaluokkaansa nähden se jättää joidenkin mielestä toivomisen varaa.

Kritiikista huolimatta arvostelijat ovat olleet kokolailla yhtä mieltä siitä, että Nokia Lumia 900 on parasta, mitä Windows Phonella on tällä hetkellä tarjota.

Mainokset
Avainsanat: , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: