Nokialta huhutaan kahta uutta Meego-laitetta

NetbookNewsin mukaan Nokia on kehittelemässä kahta uutta Meego-puhelinta. Molemmat olisivat näillä näkymin tulossa low-end-hintaluokkaan, eli halvempaan päähän, mikä käy järkeen, sillä N9 osoitti hyvin, kuinka vähäisellä raudalla Meego pyörii vakuuttavasti.

Meego-huhut liittyvät Nokian aikeisiin tuoda seuraavat miljardi ihmistä nettiin, ns. Next Billion Group. Nokia on tuonut älypuhelinmaisia piirteitä halvemman hintaluokan Asha-malleihin jo jonkin aikaa, ja Meego voisi olla toimiva lähestymistapa hieman uudesta kulmasta. Meegon ennenaikaista kuolemaa on pidetty yleisesti melko surullisena, sillä N9 sai suurimmaksi osaksi huippuarvosteluja. Monet ovatkin ihmetelleet, miksi Nokia valitsi Windows Phonen sen sijasta. Ilmeisesti kuitenkin aikataulut tulivat vastaan, Nokialla ei yksinkertaisesti ollut varaa odottaa alustan kehittymistä riittävästi.

Nokia on Windows Phonesta huolimatta jatkanut Meegon työstämistä kaikessa hiljaisuudessa, ja hiljattain N9 saikin mittavan päivityksen (N9 esittely ja arvostelut tulossa Ajanhermolla-blogiin lähiviikkoina). Uudet huhut kertovat siitä, että alustan tulevaisuus säilyy edelleen avoimena, ja voimme toivoa, että saamme pian varmistuksia uusista laitteista.

Mainokset
Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: