Galaxy Note ja Galaxy Tab 7.7 vertailu

Sain Samsungilta testattavaksi otsikon mukaiset laitteet, ja haluaisin nyt erillisten esittelyjen lisäksi tehdä pienen yhteenvedon ja vertailun laitteista.

Rautapuolella laitteet ovat melko yhtenevät, prosessori ja näyttö tarjoavat molemmissa samanlaisen suorituskyvyn. Samoin tallennustilaa ja muistia on saman verran.

Galaxy Note oli positiivinen yllätys, vaikka suuri koko mietityttikin ensin. Se ei tuntunutkaan kädessä aivan niin älyttömältä kuin olin ensin odottanut. Koosta muodostui lopulta kuitenkin myös laitteen heikkous, ja oikeastaan ainoa syy, joka estäisi minua ostamasta laitetta omaan käyttööni: suurinta osaa sen toiminnoista on hieman älytöntä tai suorastaan mahdotonta käyttää yhdellä kädellä. Se on asia, jota vaadin omalta puhelimeltani. Esimerkiksi kameran käyttö on hyvin hankalaa yhdellä kädellä, kun omaa otetta laitteesta on vaikea kääntää pudottamatta laitetta. Tietysti, joku jolla on vähän suuremmat kädet saattaa suoriutua tästä paljon paremmin. Eli vähän samaa peräänkuuluttaisin kuin Androidsuomi.fi: menkää kauppaan ja ottakaa se laite käteen. Kokeilkaa. Joillekin se on todella liian suuri, toisia se saattaa miellyttää. Mitä enemmän itse puhelinta käytin, sitä enemmän koko alkoi itse asiassa häiritä.

Mutta kokoasiat sikseen, Galaxy Note on tällä hetkellä yksi markkinoiden hienoimmista älypuhelimista.

Galaxy Tab 7.7 oli Noten jälkeen pieni pettymys, tai siis ei oikeastaan tarjonnut mitään uutta. Suuremmalta näytöltä videoiden katselu on vähän mukavampaa, samoin nettiselailu, mutta muutoin Note pystyy kaikkeen (ellei enempäänkin) kuin Tab. S Pen tekee Notesta yksinkertaisesti paremman ostoksen.

Jos Galaxy Notea ei olisi olemassa, olisi Galaxy Tab 7.7 paljon vaikuttavampi laite.

Mainokset
Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: