Windows 8 kuluttajien testiin

Otsikon mukaisesti Microsoft on julkaissut Windows 8 -järjestelmänsä kuluttajien testikäyttöön. Kyseessä on niin kutsuttu Consumer Preview Demo. Netistä löytyy myös esittelyvideoita, jossa kerrotaan joitakin keskeisistä uusista ominaisuuksista.

Tiedän, että kaikki eivät jaksa innostua näistä uudistuksista, mutta itse olen hyvin innoissani siitä, kuinka paljon Microsoft on tehnyt töitä tuodakseen Windows 8:n toimivana pakettina kosketusnäytöllisille laitteille. Varsin hyvää työtä on myös tehty hiiri ja näppis -käyttöliittymän ja kosketuksen yhteensulattamisessa.

Tuskin olen heti uuden version ilmestyttyä vaihtamssa kotikoneeni Windows 7 pois, mutta on jännittävää seurata, kuinka suureksi jutuksi Windows vielä uusilla laitteilla nousee, kun älypuhelinten, tablettien, läppäreiden ja pöytäkoneiden järjestelmät nivoutuvat ennen näkemättömän saumattomasti yhteen. Huhujen mukaan Windows Phone 8 tulee toimimaan melko pitkälti tietokoneiden käyttiksen pohjalta, mikä tekisi sovellusten kehittäjien työstä helppoa. Tässä voi piillä arvaamattomia mahdollisuuksia.

Mainokset
Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: